Bagar för weekend och resor

Bagen är kanske en av de mest klassiska av alla väskor som finns på marknaden. Denna, ofta sport eller armé orienterade, väska har lika många utseenden som användare. Oavsett om man söker en sportbag för att stilfullt kunna gå till gymmet, eller om man föredrar bagar framför traditionella kabinväskor vid utflykter, går det att finna det mesta snabbt och enkelt. Att bagar har fått en så tydlig plats kan ha att göra med att såväl män som kvinnor använder dessa väskor frekvent. Män och kvinnor har ofta olika önskemål i fråga om design och färgval samtidigt som det finns ett brett utbud unisexmodeller att införskaffa.

När man söker efter bagar för weekend och vardag är det ofta något rymligare alternativ som erbjuds. Dessa kan rymma ett par ombyten eller fungera som handbagageväska om man företar sig längre resor. Vanligtvis kan man dela in dessa väskor i två material. Vi kommer att gå igenom dessa båda i denna artikel. För dig som hellre vill botanisera och köpa bagar finns denna länk att besöka.

Bagar i canvastyg

Bagar och väskorDetta är kanske det vanligaste och också många gånger det mest prisvärda. Canvasväskor har generellt bra hållbarhet och kan tåla vatten och smuts på ett bra sätt. Även om man har valt ett vävt tyg, är det vanligt med detaljer i läder för att bryta upp design och färger. Vidare kan man hitta en uppsjö modeller där man använt sig av kedja eller någonting annat ovanligare material för bärrem. Variationerna vad gäller canvastyg är stort både vad gäller färg och produktion. Syntetiska tyger har ofta en rad egenskaper som kan gynna resenären. Inte minst det faktum att de kan hantera fukt som nämnts tidigare. De bomullstyger som ofta används är å andra sidan behagliga och följsamma på ett sätt som få syntetiska motsvarigheter är.

Skinnbagar

Oavsett var man befinner sig kan man hitta bagar och väskor i skinn. Dessa har förmågan att åldras på ett helt annat sätt än övriga varianter. En läderväska blir vackrare ju mer den används och får karaktär som inte kan erhållas genom behandling och produktion. Den som bär en sådan bag har ofta en relation till sin väska och kan berätta minnen från de många utflykter den sett. Om man tar noga hand om dessa väskor kan man räkna med att ha en följeslagare under flera år. Det är inte för inte denna klassiker finns.